A juharszirup méregtelenítő funkciója

A juharszirup fontos összetevője egy méregtelenítő kúrának, amit fűszeres limonádénak is neveznek és Elson Haas természetgyógyász és orvos fejlesztette ki. A doktor szerint ez a keverék beindítja a tisztító folyamatokat és előmozdítja a jó egészséget is. A program keretében nagyon fontos, hogy kerüljük a szilárd ételt egy bizonyos ideig, miközben rendszeresen fogyasztjuk ezt a juharszirupból készült fűszeres limonádét.

juharszirup

Jellemzők

A limonádéban három fő összetevőt találunk: 2 evőkanál friss citromlevet, egy csipet cayenne borsot és 1 evőkanál juharszirupot tartalmaz 1 liter vízzel felöntve. Úgy tervezték a programot, hogy ezzel a folyadékkal a szervezet gyorsan tisztítható legyen. A kúra alatt nem szabad szilárd élelmiszert fogyasztani, mert így még gyorsabb a tisztulási folyamat. A fűszeres limonádé mellett csak tiszta víz és gyógytea fogyasztható. E tisztítókúra mellett Dr. Haas naponta végezhető testmozgást is ajánl, illetve méregtelenítő masszázst is a még tökéletesebb eredmény elérése érdekében. 
 

Időkeret

Dr. Haas szerint ezt a juharszirupos tisztítókúrát egyhuzamba legfeljebb 10 napig használhatjuk, évente legalább egyszer a tavaszi időszak elejént. Ha először használjuk ezt a méregtelenítő formát, akkor a böjt csak néhány napig tartson. 
 

Jelentősége

A juharszirup-citromlé-cayenne bors segítségével végzett tisztítókúra egy rendkívül erős belső méregtelenítő. Eltávolítja a felesleges nyálkát a szervezetből, tisztítja a májat és az emésztőrendszer felesleges hulladékat is eltávolítja. Megszünteti a puffadást és a méreganyagokat is kiüríti a szervezetből. Ezáltal növeli az energiát és a vitalitást és segíti megerősíteni az immunrendszert.

Juharszirup D-minőségű(kanadai, sötét) 500ml

Juharszirup D-minőségű (kanadai, sötét) 500ml

Strong Taste® (C) minősítésű, 100% kanadai juharszirup.

Ár: 5450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!